Calm dress teststickning


Teststickning Calm Dress stickad av DesignKatrina.
Mönster: teststickning Calm dress för Anna Johanna (Finsk designer) som kommer att släppa en stickbok med bland annat detta mönster.

Garn: Bio Balance från BC garn.
Stickor: 3,5 mm till slätstickning.

Teststickning Calm Dress stickad av DesignKatrina.
Teststickning Calm Dress stickad av DesignKatrina.
Jag har varken fäst trådar eller blockat klänningen, det är kvar. Men innan boken publicerats så får man bara visa projektbilder, så jag tänker att detta räcker för nu. 

Kul att flerfärgsmönstret återkommer längst ner och byts till kontrastfärgen sen. Jag valde att sticka min klänning med korta ärmar. Jag tyckte mycket om mönstret och det fanns många vackra flerfärgsstickade tröjor och koftor som fanns möjlighet att teststicka till boken. Så jag måste helt definitivt spana in boken när den kommer sen!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg