Efter regn kommer solsken /bloggkoma

Egentligen tänkte jag inte skriva nåt inlägg innan allt är helt färdigt, fäst trådar, osv. Det har varit lite dåligt på trådfästarfronten ett tag. Jag har inte riktigt orkat ta tag i mer än nödvändigt den här veckan, har haft en tuff vecka kan man säga.
Nästa vecka blir också lite speciell, det är min sista arbetsvecka innan företaget jag jobbar på säger hejdå. Det avvecklas i veckan (och maskiner flyttar till annat företag). Så jag kommer snart säga hej till arbetsförmedlingen och ser fram emot att gå vidare.

Jag har några bilder, ja, ibland det är skönt att göra mindre saker som går fort. Jag behöver alltid bryta av med mindre saker efter större projekt.


Först Flowershocksocks som mönstret heter (finns på Ravelry). De är färdigstickade, men det är massvis med trådar att fästa.

Ett par stickade blå barnstrumpor, eget mönster stickade från tå-upp med korta varv i hälen. De är också klara, men ska fästa trådar här med.

Det här kanske man inte förstår vad det är i första taget. Mannen kom på en rolig ide till present i veckan, till vår kompis. De har en massa djur i burar, nämligen, så det här är en liten hängmatta att fästa i en av burarna. (Det var en av presenterna som vi hade.)

Annars håller jag på med en julklapp. Hemligt.

Annat hemligt: Jag har inte jobbat på mitt mönster nåt mer se sista 2-3 veckorna, det var varit mycket ändå. Jag får snart lite mer tid. 

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Efter regn kommer solsken /bloggkoma”

  1. Jag håller tummarna för att du hittar ett nytt jobb fort!!

    Ja, det där med att fästa trådar är ju inte alltid sådär himla kul… och jag kan se på bilderna att du har många att fästa innan du kan använda sockarna… men oj, så fina dom kommer att bli när dom är klara!

    En stickad hängmatta till ett husdjur… vilken underbart, kul idé!!:D

Kommentarer är stängda.