Röda rosor

Tänk vad glad man kan bli av lite rosor! Vi har firat 2-årig bröllopsdag. Det firade vi då med att komma hem sent från vardera håll och jag somnade när jag la lillan. Så trevlig var jag. Men väldigt fint med lite blommor.

Jag har för närvarande två (2!) aktiva handarbeten igång, varav båda två är stora arbeten. Jag brukar alltid ha nåt litet på gång med, men inte just nu. Jag har inget klart i huvudet än, vad nästa grej kommer att bli. Jag vill förvisso sy nån dag, men jag har inte haft tid till det. Tid på semestern, jojo, naturligtvis! Men tid för familjen.

De två arbeten jag har igång är:
Min Lauriel-kofta. Jag är på mudden längst ner på tröjan. Haft lite paus från den i nån vecka, sen lilla tumskadan. Men nu fortsätter jag. Man ser tydligt att jag har minskat maskor under bysten, det ser bra ut på.

Dominofilten, den färgglada sprakande filten. Jag håller på med den fjärde raden, så jag är bara i början. Ett långtidsprojekt, den är tänkt till lillan återigen (fast om nåt-några år).
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg