Mitt i inspirationen

Jag är inne i en period där jag försöker avsluta en del projekt innan jag påbörjar nytt! Det är lite trångt i huvudet på ideer just nu, men vänta bara lite så ska ni också få komma ut o lufta!

Det här är vad som finns påbörjat just nu:

Dubbelstickningen.
Jag är snart klar nu, har helt ändrat i riktning på vad det ska bli och då gick den från ett tråkigt UFO till en rolig snart-klar-och-längtar stickning!

Sjalen. 
Det är mitt första försök att sticka sjal (efter mönster) och ja… det går segt. Jag vet inte om det inte är min grej att sticka sjal eller om mönstret alternativt garnet är jobbigt. Känns inte som man kommer framåt så fort och jag nyser lite när jag stickar med garnet (luktar ull)… 
Sen blir det ju inte perfekt, det kan jag inte begära av första sjalen.

Filten – min evighets-stickning. 
Den här är rolig att ta fram då och då! Göra nån fler domino-ruta i färgglada nyanser. Det lättar upp! Garnet glider väldigt lätt på stickorna – det gillar jag. Det tar inte så lång tid att göra en ruta och man ser att den växer för varje ruta. Men sen vill man byta till nåt annat en stund. Kan ju inte bara sitta o sticka på filten.

Kappan.
Jag har stickat den andra ärmen klart nu. Det som är kvar är att virka till mer i framkanten så den blir större. Det blir senare när jag köpt mer garn.

Hemlisen. 
Ska fortsätta på min hemliga lilla projekt… Jättekul men tar lite tid, så jag behöver göra annat emellan.

Sytt.
Mera sytt till lillan blir det! Har klippt ut tyg till byxor och ska fixa muddar på en body. Just köpt ett mönster på body också. Tyg finns i överflöd. 

Nu skulle jag vilja berätta alla roliga kreativa tankar som trängs i huvudet också, men se det blir en annan dag!

Glad påsk!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg