Enkla ribbade vantar

Nu kommer vi till en sån där impuls-stickning, ett litet projekt som bara dyker upp. Eller rättare sagt så har jag börjat använda stickcommunityt Ravelry mer, efter en app som jag laddat hem. Det är så lätt att gå in på appen o bara spana, spåna och bli inspirerad. Jag har tillockmed lagt ut mönster där med hänvisning till mönstret på min blogg.

Jag hittade åt så stilrena vantar på Ravelry som passar perfekt till restgarnshögen. Vantarna är en kortare variant så man har fingrarna fria. Jag vet för all del inte hur man länkar från appen (Stash to go) men mönstret heter ”Simple ribbed fingerless mittens” och är gratis under februari.

Så jag tog fram ett brunt restgarn jag hade i ca 1,5 nystan som heter Lima (drops). Det räckte och det blev kanske 5 g över. 
Vantarna blev jättefina, tycker jag! Dessa är till mannen när han jobbar – (det syns på nästa bild.)
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg