Påskens Mysteriestickning

Idag kommer första delen i mysteriestickning Passionsstickning som Hemsidesgruppen i Sticka föreningen ordnar. Där har jag designat mönstret, med stöd av resten av gänget i Hemsidesgruppen.
Här hittar du inlägget på Stickas blogg.

Häng med du med, den är öppen för alla!
Du ser också bild på del 1 när du följer länkarna.

Passionsstickning

Förberedelser
Del 1 – publicerad 18/4
Del 2 – publicerad 20/4
Del 3 – publicerad 22/4

Håll utkik på Stickas blogg samt på Passionsstickningens sida.

Jag kommer att visa upp min Passionsstickning efter att ledtråd 3 är släppt, fram till dess uppdaterar jag detta inlägg med länkar till nästa delar. Det vore jättekul om Du hänger med på mysteriestickningen, tagga mig gärna på instagram (@designkatrina) eller dela en bild på Stickas grupp på Facebook (har inte FB själv, men andra får se och glädjas).

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg