En liten kjol

Jag har virkat färdigt min Lady Ascot kofta men jag väntar på knappar som jag beställde för några veckor sen. De är alltid lite tröga på tyg.se men det var bara där jag hittade knappar som jag ville ha.

Under tiden som jag väntar på knappar så har jag virkat upp restgarnerna som blev över efter koftan, plus några gram vitt som jag hade hemma. Allt är Cotton Viscose (drops) garn.

Det blev en kjol till lillan och en liten ”krona” av det allra sista. Jag har virkat på frihand med samma solfjädersmönster som koftan. Ett litet projekt för att använda upp allt restgarn är aldrig fel – och det går fort!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

3 svar på ”En liten kjol”

  1. Åhl, så sött!!

    Den är hur tjejig som helst. Samtidigt ser den också ut att tåla att lekas i:)

Kommentarer är stängda.