Tjusningen med för många stickningar

Jag har ett problem, jag har för många projekt igång. Ja det är del 1 i problematiken. Del 2: jag har saker i huvudet som behöver komma ut o skapas! Ojoj! Den bästa lösningen är att skriva lite om det, då känns det nog lite bättre.

1. För nästan ett år sen bloggade jag om ngr tröjor jag var sugen på att göra. Just då var jag höggravid och man vet inte vilken storlek man har efter det. Två av dessa tröjor vill jag fortfarande sticka.
Nu har jag fått stora stick-suget efter den vackra tröjan i Kauni-garn. Som av en händelse köpte jag Kauni-garn under 2012. Tidningen med mönstret heter Interweave Knits, fall 2013. Se bild på tröjan längst ner. Vill sätta igång nu!

2. Jag har köpt ett vackert färgglatt garn som jag har bestämt mig för att använda till en filt i domino-stickning. Det är något som jag tänkt lära mig. Jag tror det blir riktigt bra med ett färgglatt melerat garn. Jag är så sugen på att köra igång!

3. Jag vill virka mig en tröja! Det har jag aldrig gjort o det känns som att det är dags. Har hittat ett mönster tillockmed!

Men då har jag lite annat som jag behöver bli klart först… det känns inte lika kul som att starta nya alster. Jag är övertygad om att många känner igen sig.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg