Pälsigt Fluffigt Underbart!

Ännu en produkt till min webshop har sett dagens ljus. Jag har stickat på en till babyfilt nu av ett underbart mysigt garn. Resultatet blev en fluffig, pälsig och supermjuk babyfilt i vitt- naturvitt. 

Jag har stickat den på diagonalen, vill du se hur jag lyckades med det, kolla på det här mönstret!
Jag använde ett garn som heter Regina Softy. 39% superwash ull, 61% polyamid. Det ska jag definitivt köpa igen! Vet inte vilka fler färger det finns, men det får jag kolla upp nästa gång.

Närbild på babyfilten

Det blev lite garnrester över från filten, så jag gjorde en liten babymössa också. Det räckte inte hela vägen, så jag tog lite restgarn i ull också som passade väl ihop. En liten ”knopp” på toppen gjorde susen. Mössan blev söt!

Babymössan
Filten och mössan finns att köpa här.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Pälsigt Fluffigt Underbart!”

Kommentarer är stängda.