Karins Svarta Väska

Får jag presentera en ny väska
som jag kallar Karins Svarta Väska.

Väskan är stickad i flätor, alltihopa. Det tog ett tag.
Jag har använt ett svart ganska smalt svart akrylgarn som glänser lite fint. Det är köpt på E-bay.

Handtagen är köpt på Panduro Hobby. Det som fäster handtagen till väskan är reflexband som jag har sytt på tyg och är stabilt och bra. Man syns i mörkret, det är en jättebra attiralj. 

Det största jobbet är gjort på symaskinen – själva stommen till väskan. Det finns fickor för det mesta på samtliga sidor av insidan utom botten och toppen. En stor ficka, sen flera mindre. Därtill så finns det möjlighet att hänga in nyckeln i väskan, i en ficka.
Tyget i fodret föreställer olika berömda platser så som Colosseum, Parisertornet och Lutande tornet. Det är i svart, grått och vitt.

Det finns även en ficka på utsidan av väskan. Dessa väskor jag gör är väldigt annorlunda och då ska jag naturligtvis visa vem det är som gör dem. Jag har låtit broderat detta märke.

Passpoalbanden har jag tillverkat med hjälp av bomullssnöre, lakansväv och ett genomskinligt svart spetsband. Resultatet blev ett jättevackert sidoband!

Därtill har jag gjort nyckelhållare av samma tyg som ovan.

Jag är väldigt nöjd med väskan! Jag har hittat helt rätt material, även om det tog tid är det värt letandet efter ”rätt känsla”. En stor del av väskan är handsydd, och också då stickad först.
En välgjord och handgjord väska, i en lyxig känsla.

Läs om hela processen här (alla inlägg om väskan). 

Nästa väska ska bli till mig!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Karins Svarta Väska”

Kommentarer är stängda.