En dag i taget

Ja här var det trådar!
Trådar och garnstumpar! 

Jag kämpar på för att fästa så mycket jag orkar varje kväll (när vi inte har annat inplanerat), men det må jag säga: många trådar blir det! Jag har nu bara en ärm kvar. Sen är det knappar som ska på!
Så snart ska ni få se min fina BikupeKofta lite bättre än förut.

Trådhögen. Den är större sen jag tog bilden.
Det är klart att jag inte bara kan sitta o fästa trådar. Vi har åkt en del i helgen och då måste man ju ta med sig en bilstickning! Mitt dubbelstickningsprojekt är alldeles lagom stor för detta: Tumvantar i grönt och vitt. Ännu en sak som har legat o väntat i år. Koftan ovan började jag på för ett år sen. 
Jag tar mig an en del halvfärdiga projekt, det är hög tid och skönt att minska projekthögen.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”En dag i taget”

Kommentarer är stängda.