Om och Kontakt


Mejla mig vid frågor och funderingar, se mejladressen på bilden ovan. 
Jag tar inte emot beställningar i dagsläget. Jag får jag prioritera min tid och fokuserar på att skapa till oss i familjen och framförallt göra det jag känner är kul! Jag skapar stickmönster ibland, jag har många idéer. 

 
Besök min mönsterbutik på Ravelry!

 Om

Handarbetet är både en stor och viktig hobby för mig. Det är också ett sätt att slappna av. Jag har pysslat och skapat hela livet. Stickat och sytt sen tidig ålder och lärt mig själv efter vägen. Sticktidningar och handarbetsböcker är ett måste i min värld! Jag älskar hattar och mössor och stickar gärna mössor. Annars har jag gärna hattar, gubbkepsar eller kepsar.
Jag tycker också om att skriva, så skrivande och handarbete går hand i hand i min blogg. Jag vill skicka ut mina tankar, idéer, visioner, projekt och allt som har med skapande att göra.

Jag och min familj på tre finns i Norrköping. Det blir mycket vardagsliv och rutiner i en småbarnsfamilj och har jag tur får jag en stick-stund på kvällen. Jag lever med en tarmsjukdom och tinnitus, vilket påverkar lite hur jag lever.Katrina

Uppdaterad 2017-08-06

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails