söndag 12 juli 2020

Calm dress teststickning


Teststickning Calm Dress stickad av DesignKatrina.Mönster:
teststickning Calm dress för Anna Johanna (Finsk designer) som kommer att släppa en stickbok med bland annat detta mönster.

Garn: Bio Balance från BC garn.
Stickor: 3,5 mm till slätstickning.Teststickning Calm Dress stickad av DesignKatrina.


Teststickning Calm Dress stickad av DesignKatrina.Jag har varken fäst trådar eller blockat klänningen, det är kvar. Men innan boken publicerats så får man bara visa projektbilder, så jag tänker att detta räcker för nu. Kul att flerfärgsmönstret återkommer längst ner och byts till kontrastfärgen sen. Jag valde att sticka min klänning med korta ärmar. Jag tyckte mycket om mönstret och det fanns många vackra flerfärgsstickade tröjor och koftor som fanns möjlighet att teststicka till boken. Så jag måste helt definitivt spana in boken när den kommer sen!

fredag 3 juli 2020

Mycket klänning
När man teststickar något så vill man ju kunna hålla deadline, naturligtvis, och därför stickar jag på! Klänningen har snart blivit så lång att jag snart kan börja med "hem chart", alltså "bården" längst ner på klänningen. Efter den ska jag byta till svart och avsluta klänningen med ca 10 cm svart kant. Efter det: ärmar!

Teststickningen: Klänningen Calm i en kommande stickbok av Anna Johanna.
Garn: Bio Balance från BC Garn (ull och bomull). Jättehärligt garn som jag verkar få en hel del kvar av!
Stickor: 3,5 mm till slätstickning.


Det kommer nog snart inlägg om annat än denna klänning, ska bara göra klart. Ha en fin helg!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails