torsdag 18 juni 2020

Sommarkläder

Det är alltid bra med kläder som kan  skydda mot solen. Nästa plagg jag sytt av en stuvbit i chiffong är därför en tunn sommarkofta. Jag gillade mustigheten i tygets färger, det är ju jag! Mönstret heter (nr)  2501303 från Stoff & Stil och är samma mönster som jag sydde en lång sommarkofta av förra sommaren. Jag gjorde om mönstret för att passa stuvbiten. 
Den här koftan tar verkligen ingen plats alls!

Jag fortsätter också sticka, främst på min teststickning Calm dress. Men jag stickar även på mina andra två stickningar, enligt bilden nedan. En topp och en sommarkofta.Med det önskar jag en Glad Midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails