söndag 31 mars 2019

Gillaspie Gothic Gauntlets - torgvantar

Dessa vantar var en present till en lajvare  och som ville ha långa torgvantar. Då hittade jag perfekt mönster, som jag gjort om så att jag tycker att det passar bättre. Har tänkt om för hela insidan. Jag har också ändrat och stickat korta fingrar (torgvantar) på vantarna. De har varit färdiga sen förra året, men ibland tar det tid innan man ses.
Mönster: Gillaspie Gothic Gauntlets
Garn: Llama Silk från Järbo garn i mörkt grönt.

Det var ett tag sen jag gjorde dem nu, så jag kommer inte ihåg detaljer. Men de var roliga att göra! Roligt mönster och Llama Silk är mitt favoritgarn, helt klart! Jag har flera favoritgarner men dessa hamnar i toppen.

1 kommentar:

  1. Åh så fina dom är!

    Lite gulligt med fingrarna där:)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails