onsdag 1 februari 2017

Koftor


Det får bli ett kort inlägg idag. Det finns två saker att visa o berätta om! Min kofta Yelena jag stickat på ett tag är klar och vilken härlig kofta det är! Just nu ligger den på blockning /torkning så det kommer ett inlägg om den sen när vi mår bättre (vi hostar o snorar ikapp).

Jag stickar på den färgglada hjärtkoftan, till lillan.  Stickar båda ärmarna samtidigt så att det blir rätt.

1 kommentar:

  1. Yelena koftan ser jättefin ut, och verkar sitta bra! Men blockning ger ju en snygg finish på stickade plagg!

    Skönt att slippa ev 2nd Sleeve Syndrome genom att sticka båda två samtidigt:)

    Krya på er!!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails