fredag 12 augusti 2016

Så nära nu!

Nu när jag är så nära slutet på sjalen jag stickat på under sommaren så går det så seeegt! Ett varv tar världens tid. Så jag är lättad att jag är på sista kilen nu, där man stickar korta varv. Blir mindre och mindre antal m per varv. De sista varven (avslutet) blir dock långt.


Kortet tog jag sent igårkväll!

Sen var ju tanken att sticka upp lite garn, men jag fick massor kvar. Jag ska göra torgvantar (eller liknande) också men det kommer ändå bli över. Jag gillar det blågröna handfärgade svagt melerade garnet, så det måste få bli nåt mer lika speciellt och älskvärt som detta. (Tips emottages tacksamt!)

4 kommentarer:

 1. Långa varv är nackdelen när man stickar sjalar. Men...man glömmer bort det väldigt fort:) Visst är det en härlig känsla, att veta att man är nästan klar med ett stickprojekt, så att man kan börja planera för hur man vill använda det:)

  Sorry, jag har inga tips...jag hänger rätt mycket på ravelry i perioder, och när jag ser något jag gillar sätter jag upp det på min kölista. Listan går jag sedan igenom någon gång per år, och då rensar bort sådant jag inser att jag aldrig kommer att sticka:)

  Men ett par matchande torgvantar till dig och din dotter?? Visst är det sådant som slits fort, eller som man riskerar att tappa bort, men fördelen är att man använder dom ofta, vilket gör att du verkligen får njuta av känslan av att de är stickade i ett garn du verkligen tycker om:)

  Surfar du ravelry hittar du många projekt som är stickade i restgarner, både vantar, sjalar och tröjor. Om inte annat kan det funka som inspiration:)

  Det skall bli spännande att se vad du väljer att sticka med garnet!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev precis klar! :-)
   Ja jag är på Ravekry, det var så jag hittade sjalmönstret. Matchande torgvantar lät som en bra ide!

   Radera
  2. Åh jag kan inte stava. Ravelry ska det stå!

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails