lördag 2 juli 2016

En liten kjol

Jag har virkat färdigt min Lady Ascot kofta men jag väntar på knappar som jag beställde för några veckor sen. De är alltid lite tröga på tyg.se men det var bara där jag hittade knappar som jag ville ha.

Under tiden som jag väntar på knappar så har jag virkat upp restgarnerna som blev över efter koftan, plus några gram vitt som jag hade hemma. Allt är Cotton Viscose (drops) garn.

Det blev en kjol till lillan och en liten "krona" av det allra sista. Jag har virkat på frihand med samma solfjädersmönster som koftan. Ett litet projekt för att använda upp allt restgarn är aldrig fel - och det går fort!

3 kommentarer:

  1. Åhl, så sött!!

    Den är hur tjejig som helst. Samtidigt ser den också ut att tåla att lekas i:)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails