tisdag 14 juni 2016

Virkar kofta

Jag har börjat virka på en Lady Ascot kofta. Det visar sig att det är svårt att lägga ner virkningen! Jag behöver väl helt enkelt virka just nu.

Jag har modifierat drops-mönstret (som vanligt) så att det passar mig bättre! Jag minskade 28 m efter byst, så att tre rapporter av solfjädersmönstret försvann. Betydligt bättre! Så är min plan att gå upp i storlek med virknål för att öka på storleken efter midjan.

Garn: Cotton Viscose i ljusgrön och kakigrön.

3 kommentarer:

  1. snyggt det blir när du minskade på solfjädrarna, det ger en mycket bättre passform än i originalet!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails