torsdag 30 juni 2016

Det är faktiskt petrol

Det är som vanligt jättesvårt att fota sånt som går i petrol (min favoritfärg). När man dessutom fotar hemma i ett mörkt vardagsrum på kvällen så blir det inte helt korrekt färg, men jag kunde inte låta att visa hur långt jag kommit.


Jag stickar på framstycket på sommartoppen i hampagarn - det är hög tid att den blir klar. Det verkar den bli också, jag har inte så mycket kvar att sticka nu. Vad kan det va, typ 20 cm? Och med lite lägre urringning än på bakstycket går det ännu fortare!

2 kommentarer:

  1. På min skärm ser den mossgrön ut:)

    men så långt du har kommit! Fortsätter du i samma takt är du snart klar:)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails