fredag 27 maj 2016

sommartoppen halvklar

Äntligen - bakstycket av min sommatröja är klar för nästa steg. Nu är jag halvvägs! Härligt! Ifall nån undrar "men varför stickar du bak- o framstycket för sig?" när jag aldrig gör så annars så är det p.g.a hampagarnet. Det blir finast att fästa garnet i kanterna.

Garnet är Onions Hemp Modal Cotton och mönstret är från Onion likväl. Inköpt på Stickeriet i Norrköping (som tyvärr ska stänga).

3 kommentarer:

  1. Det ser fint ut såhär långt.

    Att välja den typ av montering som ger ett så bra slutresultat som möjligt är viktigt. Det skall bli jättekul att se hur din tröja blir när den är klar!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails