söndag 11 oktober 2015

Ny mössa till hösten

Jag har börjat sticka på Urban Bobble Beanie, och jag hade ett perfekt restgarn hemma till den stickningen. Safira från Permin, inköpt för längesen så jag vet inte om de har kvar garnet. Huvud(!)saken är att jag vet att jag passar i färgen då jag under 2012 stickat mössa o vantar i samma garn. Flitigt använda sen dess!


Mönstret är från Knitting Magazine, autumn 2015. Jag har gjort lite korta varv i mitten av mudden för nacken, tänker att det är bäst i mitten när man ska vika upp mudden sen. Men annars har jag hittills följt mönstret.


Så ser mössan ut i tidningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails