fredag 9 oktober 2015

Nån gång ibland

Jag kommer aldrig till stan, har jag tidigare skrivit. Fast egentligen är det "bara" väldigt sällan.
Jag var på stan häromdan och gick in i en trevlig liten butik som heter Tusensköna. Där hittade jag lite tyger till att sy barnplagg. Även lite Debbie Bliss eko-garn som blir en fin sommarhatt till nästa sommar! Jag har inte stickat i Debbie Bliss garn förut så det blir spännande.
Inget stan-besök utan lite handarbetstidningar från Pressbyrån också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

Observera dock att jag inte tar emot beställningar via kommentarer! Gäller även prisförfrågningar, osv.
Skicka då ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails