lördag 17 oktober 2015

LördagspysselI förmiddags var en sån där dimmig o fuktig dag så allt var blött ute. Det är faktiskt perfekt för sandlådelek! Man kan vara väldigt kreativ i sandkakebyggen, dock blir sandkakorna aldrig så långvariga när lilla tösen gärna lika kreativt bankar med spaden o bygger nåt annat.


Här ligger min kofta på blockning! Halsringningen ser bättre ut nu, inte lika "bubblig". Vad som däremot ska vara bubbligt - i liggande läge- är det formpassade byst-området. Jag är förväntansfull att se hur koftan ser ut på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

Observera dock att jag inte tar emot beställningar via kommentarer! Gäller även prisförfrågningar, osv.
Skicka då ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails