torsdag 10 september 2015

Sy sy sy!


Jag har gått i nån vecka och tänkt på tyg och mönster. Jag har lite trikåtyger hemma i fina barnmönster som bara väntar på att bli nåt sött! Ibland blir man lite mer inspirerad. Jag tänker att det tyget skulle bli en fin klänning, det tyget skulle bli en söt body och det tyget blir snygga byxor. Listan blir lång! Nu har jag ju massor att sy.

Jag har knappt hunnit ta upp nåt handarbete sen sist, men de ligger fint o väntar på mig. Det är ju så lätt att somna när man nattar barn. När lillan slappnar av o börjar somna gör man visst samma sak själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails