tisdag 3 mars 2015

Kört fast!

Jag har börjat sticka på sjalen jag nämnde häromdan. Men redan på varv 18 har jag kört fast! Satt i helgen o försökte få till varvet, men nej. I vanliga fall hade jag gjort lite på mitt eget sätt men det går inte med den första sjalen jag stickar efter mönster. Då sabbar jag ju bara för resten av mönstret.
Så vad gör man? Jo, i helgen mailade jag Ölands ullcentrum och frågade om hjälp. Fick ett fint svar, så nu är jag på det igen!

Vet ni vad? Det löste sig! Nu är jag förbi och är på nästa diagram. Heja heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

Observera dock att jag inte tar emot beställningar via kommentarer! Gäller även prisförfrågningar, osv.
Skicka då ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails