onsdag 25 mars 2015

En lila skapelse


Tänk så sött det är med små koftor på små barn. Här är en härlig ljus/matt-lila kofta som jag gjorde till lillan för ett tag sen. Sen var jag på knapp-jakt och hittade fina gammelrosa knappar i horn. Nu har jag äntligen satt fast knapparna också, så nu är koftan officiellt helt klar.


Garn: Favorito från Schachenmayr
Stickor: det har jag glömt nu, men antagligen nr 4 eller 4,5.
Mönster: mitt eget påhitt uppifrån- och ner.
Storlek: 86-92 typ.
Knappar: gammelrosa knappar i horn från Tantbiten


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

Observera dock att jag inte tar emot beställningar via kommentarer! Gäller även prisförfrågningar, osv.
Skicka då ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails