lördag 13 december 2014

Muddbyxor

Jag är stolt! Jag har sytt de första paren muddbyxor i mitt liv. De är till lillan såklart, dessa par gjorde jag så hon kan ha dem nu. Lila och ljusblå/turkos är färger hon passar i! Hon får ha på sig dem lite så får vi se om jag behöver sy in eller nåt.

1 kommentar:

  1. Vad roligt det var att läsa din kommentar om att du har blivit inspirerad att sy egna muddbyxor :-) Det är ju inte så svårt, och det är så tacksamt att återbruka andra kläder! Dessutom tycker jag det är de bästa sortens byxor, det är så praktiskt med muddar, och säkert väldigt skönt för de små också!
    Det var väldigt längesen jag tittade in hos dig, så jag har missat att du också har blivit mamma. Grattis till det :-)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails