måndag 8 september 2014

Varför?

Det här är ett inlägg riktat mot garntillverkare i allmänhet.
Det är inte alls kul när man stickar att stöta på en knut mitt i nystanet. Här var det tillockmed en annan randning efter knuten (från vit-mellanblå till lila-petrol). Det kan totalt sabba stickningen och jag frågar er: Varför kan ni inte skarva på ett snyggt sätt? Det gör ni säkert ofta, men rätt var det är så stöter man på knutar. 

PS: Var på stick-café idag, premiär för både mig och min 9-månaders. Mer om det en annan dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

Observera dock att jag inte tar emot beställningar via kommentarer! Gäller även prisförfrågningar, osv.
Skicka då ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails