lördag 27 september 2014

Petrolblå

Pågående stickning i alpacka TeeTee garn i petrolblå
Stickar en petrolblå tröja

Ögle-garn är lite annorlunda att sticka med, det flyter inte på lika bra. Det är nog därför som det tar lite tid att sticka på den här tröjan! Jag började någon gång under sommaren. Jag älskar strukturen och färgen, den är också jättemjuk o go att ha på.  Så jag vill gärna få tröjan klar snart! Min mor har sagt att hon vill ha den när den är klar. I somras tänkte jag glatt att jag kan väl göra en till sen så får hon den första. Men jag tror inte att jag kommer göra en till. Så vi får se vart tröjan hamnar sen!
Jag använder Teetee- garn (alpacka) och som man ser blir det supergosigt! Synd att det inte rullar på lite lättare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails