lördag 7 september 2013

Blå mössa med flätor

Jag gjorde en mössa i veckan, som ett avbrott mot alla "långtidsprojekt".
Det finns ett fint mönster på drops sida som jag valde.  Men fast jag gjorde 'tvärtom' på flätorna.

Garnet - tog ett nystan jag hade hemma bara, så det blev ett blå-melerat ullgarn som heter Freedom Spirit från Twilleys of Stamford. Ett superhärligt garn att sticka med! Kommer ihåg detta garn från saker jag stickat förut och det var lika supermysigt att sticka med då!

Mössan blev lite kort för mitt stora huvud, men mannen gillar mössan skarpt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails