söndag 9 juni 2013

Virkar

Har gjort ett fynd på bomullsgarn, när jag letade efter ett lite tjockare bomullsgarn.  Av garnet håller jag på att virka en badrumsmatta/ matta man kan kliva på efter duschen. Det är lite av ett behov. Det som är bra med bomullen - det är så lätt att slänga in i tvättmaskinen när som helst. Det är precis vad man behöver med en sån sorts matta!

Vi får väl se hur det blir i slutändan. Strukturen blir fin o det ser verkligen ut att höra hemma i badrummet. Fortsättning följer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

Observera dock att jag inte tar emot beställningar via kommentarer! Gäller även prisförfrågningar, osv.
Skicka då ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails