onsdag 10 april 2013

En bok till påsken


I påskas fick jag en bok istället för påskägg (äter ju inte godis/socker). Det är en virk-bok om hur man virkar olika sorters snöflingor! Verkar spännande, jag får kolla igenom den lite mer o se om jag fastnar för nån speciell. Jag gillar handarbetsböcker!

Är lite efter just nu med att lägga upp det senaste. Ibland kommer livet emellan, det är lite mycket just nu. De inlägg som kommer framöver är sånt som jag gjort för ett tag sen, har en del bilder som jag inte hunnit lägga in.
Jag kommer heller inte ta emot beställningar på ett tag framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails