måndag 1 oktober 2012

Höstvantar 2012


Jag lovade att fota o publicera nya tumvantarna förra veckan, ja, tiden går fort. Det  blev fotande i helgen istället, samtidigt som vi tog kort på den gröna tröjan jag har gjort. (Se förra inlägget.)
Sambon/fästmannen gillar sport och övertygande mig om en målvakts-foto-gest istället för en fota-bara-händer som jag tänkte från början. Var så god, kära du, här kommer din bild!


Tumvantarna hör ihop med mössan jag visade härom helgen. Den har samma struktur som i mössan. Garnet heter Safira och är från "by Permin". Det är skön ull (och 5% silke) som värmer underbart. Då garnet är melerat blir det lite olika mycket av färgerna i vantarna, det blir lite charmigt. Jag har haft vantarna på morgonen till jobbet och det har varit perfekt de kalla dagarna som börjar komma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails