måndag 1 oktober 2012

Höstvantar 2012


Jag lovade att fota o publicera nya tumvantarna förra veckan, ja, tiden går fort. Det  blev fotande i helgen istället, samtidigt som vi tog kort på den gröna tröjan jag har gjort. (Se förra inlägget.)
Sambon/fästmannen gillar sport och övertygande mig om en målvakts-foto-gest istället för en fota-bara-händer som jag tänkte från början. Var så god, kära du, här kommer din bild!


Tumvantarna hör ihop med mössan jag visade härom helgen. Den har samma struktur som i mössan. Garnet heter Safira och är från "by Permin". Det är skön ull (och 5% silke) som värmer underbart. Då garnet är melerat blir det lite olika mycket av färgerna i vantarna, det blir lite charmigt. Jag har haft vantarna på morgonen till jobbet och det har varit perfekt de kalla dagarna som börjar komma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

Observera dock att jag inte tar emot beställningar via kommentarer! Gäller även prisförfrågningar, osv.
Skicka då ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails