söndag 22 juli 2012

Virkat laptopfodral


Här kommer en virkad sak: 
Ett laptopfodral som är polkagrisrandigt.

Det var en beställning. Riktigt spännande att göra, från idén till virkningen!
Den är gjord i Alpacka (drops), dubbelt garn. Knapparna är mörka runda träknappar.
Virkmönstret kontruerade jag utifrån kundens specifika designidé och preferenser.

Jag har gjort fodral till laptop förut, men aldrig virkat ett. Vill göra en till oss själva så småningom, också i Alpacka. Det var trevligt garn till fodral. Fast kanske stickad, vi får se. Tankarna vandrar, jag får väl tänka färdigt först.

2 kommentarer:

  1. Snyggt och läckert! Är själv ett stort fan av drops Alpaca-garn. Måste köpa mig en ny laptop snart, vore sååå mycket "mig" att sticka ett fodral till den :) Smart att virka med dubbelt garn. Om det blir att jag stickar ett ska jag också köra med dubbelt :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails