lördag 26 maj 2012

Som jag väntat!


Äntligen!
Jag älskade de första två filmerna, nu kommer snart den tredje Madagascar- filmen!


Jag håller på med en beställning på Ipod-fodral. So far so good! Saknar bara rätt sorts knapp, det var det svåraste att hitta. I slutändan är internet rätt bra att ha i sökandet efter det där som känns helt rätt.Nåt som jag inte berättat är att jag är helt galen i melodifestival och eurovision. Jag kollar alltid, varje år, oavsett hur det går. Ikväll sitter vi o hejjar på Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

Observera dock att jag inte tar emot beställningar via kommentarer! Gäller även prisförfrågningar, osv.
Skicka då ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails