söndag 10 april 2011

Vinst och Syfestival

Jag har varit med i en tävling hos Nyansera där man ska namnge ett nytt garn. Och jag vann tävlingen!
Så kul, jag blir så glad! Det är första gången jag vunnit en tävling eller utlottning. Jag hoppades såklart, jag kände att jag hade ett bra namn. Jag vann ett nystan där jag får välja färgerna. Nu ska jag fundera lite på färger! Så blir man sugen på att beställa andra garner i hennes webbshop, en sida jag ska ha i tankarna nästa gång jag behöver garn.Vi var på Syfestivalen på Elmia i Jönköping igår! :-)
Det var jättekul och vilket himmelrike! Jättekul att gå runt och titta på allt härligt. Det fanns både massor med tyger, garner, pärlor, quiltning och diverse workshops. Jag glömde kameran, såklart, men jag fick med mig några saker hem...Dessa härliga ull garner från Ullcentrum på Öland. De har så härliga färger: gul-grönt. Jag fastnade för dem ordentligt! Jag har ingen plan för dem än, men det kommer nog.

Så hittade jag lite Himalaya-garn och de ser man inte överallt. Köpte dessa lila nystan, också en sån där "ååååååh"-upplevelse. Dessa nystan har jag en plan för.

Det fanns så otroligt fina garner så det var svårt att slita sig från vissa ställen. Också var det ju en chans att känna på garner som jag bara har suktat efter i garn-webbshoppar på nätet. Så det var en upplevelse och den första sy-mässan jag har gått på.

4 kommentarer:

 1. Härligt med syfestival och stort GRATTIS till Nyansera-vinsten - jag tyckte du hade ett helt underbart namn till garnet :)

  SvaraRadera
 2. Ska bli intressant att se vad du ska göra med Himalaya-garnet. Har själv 3 nystan som ligger utan någon plan.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt, och många fina fynd ser jag med!! =)

  SvaraRadera
 4. Till din stora glädje vann du det röda garnet hos mig! Grattis!
  Maila mig din adress på
  pysselfarmor@yahoo.com

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails