onsdag 22 december 2010

Härligt med rostiga färger


Det är svårt att undvika att komma hem med garn när det är garnrea! (Vilken otur.) Här hittade jag fantastiska rost-orangea lovikkagarner på Sy och Sticka i Norrköping. Kommer bli fantastiskt härliga strumpor så småningom. Jag har snöat in på rostiga höstfärger hela hösten, jag bara älskar att kolla så såna garner och se såna färger!

2 kommentarer:

  1. Finns alltid bra förklaringar till garnköp =) Tidig julklapp :)

    SvaraRadera
  2. Jag gillar oxå såna färger..mörka dystra är fiiiiiint!! God jul på dej =)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

Observera dock att jag inte tar emot beställningar via kommentarer! Gäller även prisförfrågningar, osv.
Skicka då ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails