onsdag 17 november 2010

Efterlängtad!
Ibland månste man bara berätta nåt som absolut inte har nåt att göra med skapande. Men snart är det dax, jag som har väntat och väntat! Är det en berättelse jag verkligen gillar så är det den om Harry Potter. Jag äger och har läst böckerna (på engelska såklart) och äger och har sett filmerna hittills jag vet inte hur många gånger! De är bra att ta fram när man inte har nåt annat att se på när man syr eller stickar. Det är snart dax se Harry Potter och dödsrelikerna, del 1! Berätta inte hur det går! ;-)

Jag vill bara säga - o herre gud! Jag har haft runt 30 000 besök på bloggen! Det är otroligt, det måste jag säga. Jag har inte kollat på ett tag, och sist jag kollade så låg det på ca 1000 besök/månad. Nu har halva månaden gått och jag har haft över 1000 besök! Det är mer än en fördubbling.

Jag är glad om jag lyckas inspirera människor till roliga projekt och jag försöker göra det så fort jag kommer på nåt skoj att dela med mig av. Jag hoppas ni stannar kvar!

2 kommentarer:

  1. Grattis till alla besöken!! :-) Jag ser också fram emot Harry Potter - i morgon kväll är det dags!

    SvaraRadera
  2. Det var en hel del besökare, det :) Otroligt! Grattis till det! Ha en bra helg!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails