söndag 3 oktober 2010

Halskragen


Äntligen är den
lösa härliga
halskragen klar!

Den påbörjades förra vintern och i väntan på att först göra klart beställningar på mössor och annat så blev det sommar. Sen efter sommaren så blev det höst och jag kände att jag vill få min fina halskrage klar!

Garn: Dover
Stickor: nr 8

Det var rätt tråkigt, måste jag erkänna. Samma, samma, lika varv efter varv. Tur att jag hade två olika sorters färg på garnerna. Annars skulle det nog blivit lite för tråkigt och blivit ett sånt projekt som bara ligger och skräpar alltför länge.

Skönt också att få bort lite av det garn som ligger hemma i lådorna.

Men ack, så glad jag är att den är klar och redo att användas! Precis vad jag behövde!
Eller behövde och behövde - som om jag inte har hur många halsdukar som helst sen tidigare. Dock ingen lös och härlig halskrage!

1 kommentar:

  1. Nu är du väl rustad inför eventuella kommande snöstormar ;-) Fin fastän du tyckte den var tråkig att sticka!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails