onsdag 15 september 2010

Mysiga HöstMuddar

Dubbelstickade muddar med snöflingsmotiv. Sådär så man anar det lite, det var vad jag var ute efter denna gången. Muddarna kan man alltså vända på helt och hållet och använda precis som man vill.

Jag använde Drops Delight och stickor nr 3½. Vill du också hänga med att dubbelsticka muddar? Ja men titta in på dubbelstickningsbloggen, vetja! :-)

Muddarna är stickade till en butik som ville ha lite designade stickade saker från mig! Skoj! Så numera har jag några få saker hos Miss Brown i Linköping. Mer ska det bli.
Det är en väldigt trevlig butik med mycket fokus på hållbarhet, återvinning och handgjord design. Kläder, accessoarer, vinyler, inredning och allt möjliga härliga saker!

Ja lite reklam sådär, men det är ju så himla kul att jag får ha mina grejer där. Världens grej!

4 kommentarer:

  1. Så fina! Synd att jag är så varm av mig, annars hade du fått sticka ett par till mig... Har ett par svarta med pärlor som är jättefina - men ruskigt oanvända tyvärr. Får väl vänta tills jag blir 80 och frusen....

    SvaraRadera
  2. Snygga muddar, härligt nu när det är höst! Vad roligt att du har lite saker i en garnaffär, vilken grej och reklam för dig!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails