måndag 1 mars 2010

Adresser

Jag har en himla lång adress till denna blogg, visst har jag? Har lite småfunderingar på att förkorta adressen på nåt vis, någongång. Jag får väl se. Den som inte orkar skriva allt kan dock använda adressen http://blogg.designkatrina.se, den adressen skickar vidare till den här sidan.
Däremot ska man följa bloggen så blir det blogspot-adressen man får använda.

Nåväl, det var dagens tanke.
Trött efter dagens internutbildning, och mera Karisma-garn införskaffat till mössan jag håller på med (se förra inlägget). Ska nog sluta tänka mer ikväll, hjärnan behöver en paus.

2 kommentarer:

  1. Du har nåt att hämta hos mej !kram=)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Du har något att hämta på min blogg! :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails