söndag 28 februari 2010

Vilken osis!


Kris: garnet är slut! Det är första gången det händer när jag dubbelstickar en mössa, den är ju snart klar! Är det någon som har en liten stump med Karisma det blåa garnet (nr 07)?
Det var ju lite typiskt. Jag får gå o köpa ett till nystan på imorgon annars.

Men - so far so good! Jag är nöjd med mössan, det är bara sista biten som är kvar och den kommer alltså inte bli klar idag. Jag har även gjort en liten logga som jag har stickat in i mössan, på prov. Och den ser bra ut!

Denna jobbveckan har varit uttröttande, som förväntat av att börja jobba 8 timmar per dag och internutbildning. Men också väldigt kul och spännande. Har inte stickat så mycket den här veckan, förstås.

2 kommentarer:

  1. Härlig mössa!!! Visst är det retfullt när garnet tar slut så nära målet och på en söndag. Hoppas att någon kan hjälpa dig.

    SvaraRadera
  2. Härlig mössa! Visst är det retfullt när garnet tar slut så nära målet och på en söndag. Hoppas att någon kan hjälpa dig.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails