tisdag 5 januari 2010

Bubble Bobble Bubblor


Jag har gjort ett litet stick-prov. Dels för att kolla stickfastheten, dels för att kolla hur bubblorna till Bubble Bobble-fiende mössan blir. Jag ska göra en liten ändring, men bubblorna kommer att funka fint!
Det är alltså fram- och baksida (dubbelstickning för hela slanten).

Det kommer alltså bli en till TV-spels mössa (som jag gärna vill ha själv men den är icke till mig, hehe). En nostalgi - mössa!
Bubble Bobble är ett Nintendo 8 bits spel för er som inte har spelat det.
Den nyfikne kan kolla in min Bubble Bobble tatuering.

Jag är riktigt sugen på att göra en Space Invaders mössa faktiskt, för att fortsätta på spel temat... Inte för att det är nintendo men det är en klassiker. Vi får se!

3 kommentarer:

 1. Jag håller för tillfället på att göra en väst i mormorsrutor i olika storlek, få se om mamma vill ha den eller om jag får behålla den själv. Sen tänkte jag försöka mig på dubbelstickning. Ska bli spännande att se hur det blir. Antingen ser det ut som skräp och då kommer jag ner och ber om hjälp... :-) Eller så blir det bra och då tycker jag att vi ska höras om en dag när vi kan ses och gå på Alice i Underlandet (den kommer i mars). Få se vad som kommer först :-)

  SvaraRadera
 2. Hej du gör jätteläckra mössor med katter... skulle du kunna tänka dej att sticka en och skänka till vår tradera auktion till förmån för nedbrunna katthemmet Kompis? Läs mer här på min blogg, se sidokolumn och en bit ner alla inlägg: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.505275
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 3. nostalgi så det förslår....

  nu är det krig....och du är utmanad

  Lycka till !

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails