fredag 25 december 2009

Virkade halsdukar


En virkad halsduk i rosa/vit/blå

och
en virkad halsduk i lila/rosa/grå/svart.


Halsdukarna är gjorda av stora mormorsrutor som jag sen har virkat ihop till en längd och gjort en fin kant runt rutorna! Musselkant, hette det visst (jag är så glad att jag lånade lite virkböcker). Jag är jättenöjd med båda halsdukarna.

Garn: Lady, Big Verona (Järbo Garn) och liknande akryl garner.
Virknål: nr 4,5.

Julklappar till familjen. Detta år har jag gjort julklappar av material som jag har hemma och inte köpt till något! Det tycker jag är bra jobbat. Och då julafton har varit kan jag visa julklapparna utan fara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails