torsdag 8 oktober 2009

Början på en dubbelstickad mössa

Jag har börjat på möss-beställningen och såhär ser det ut.

En dubbelstickad mössa i svart och lila! I ett mönster som jag själv har skapat. Kunden och jag har kommit överens om mönstret gemensamt som vanligt. Jag tror jag gjorde 6 olika varianter på mönster så hon skulle ha att välja emellan och få precis som hon vill ha!


Mössan blir vändbar och mönstret skiftar färg, magiskt! :)
Jag visar senare vad det är för motiv, kanske kan ni gissa det redan!


Ja just det - garn- och chokladpaketet jag skickade iväg kom fram för jag fick mail med ett tack! Kul!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails