onsdag 16 september 2009

Namnband och böcker

De har kommit, mina nya namnband! Så fina de blev!


Jag börjar verkligen få slut på namnband så jag beställde nya, och igår fick jag dem!
Härligt härligt. Kommer passa superbra på mina saker. Jag avvägde att köpa en annan variant, en sådan som är vikt på mitten och text på båda sidor om mitten. Men man behövde köpa så väldigt många. Så jag tyckte att ett vanligt namnband funkar alldeles utmärkt. Längtar tills jag kan sy på den första och se hur det blir! Så barnsligt, på nåt vis, hur man längtar till att få använda det nya man köper.
Namnbanden finns på minanamnband.se.


Jag nämnde häromdagen att jag har "lurat på" en kompis att börja sticka lite och till födelsedagen har jag även gett bort en stickbok! Den verkar bra med grunderna, väldigt tydliga bilder. Så nu hoppas jag att även det sporrar till fortsatt stickning!

2 kommentarer:

  1. Har precis blivit medlem i Raverly,var hittade du länken? =)Pixi

    SvaraRadera
  2. Jag kom på hur man gjorde,hehe..=)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails