måndag 24 augusti 2009

Ofärdig mohair-halsduk


Hittade en bild på datorn på min ofärdiga halsduk i mohair.
Just nu ligger den på is eftersom annat går före, men den blir väl färdig så småningom!


På bilden till vänster så håller jag upp halsduken mot fönstret och då ser man mönstret mycket mer. Fint!

Ursprungligen tänkte jag bara prova hur det blev med påfågelsmönster i mohairgarn och jag tyckte det blev så härligt diskret och fint så jag fortsatte, och garnet är ju faktiskt i lite "påfågelsfärger" också. Nu blir den ju inte 100% perfekt, då jag inte gjort så mycket påfågelsmönster förut. Men det är tillräckligt bra för mig.

1 kommentar:

  1. Superfin! :)
    Hoppas du får den färdig till kalla hösten :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails