tisdag 12 maj 2009

Blå stickad babymössa

Här kommer en babymössa som är tänkt att passa ungefär en 1-åring.
En liten enkel mössa som blev beställd efter att jag gav bort en röd babymössa i present i samma garn-märke. Läs hela inlägget om babymössor, osv här.

Garn: Wendy Unique ljusblå.
Stickor: nr 8.
Antal maskor: 42-44 st.

Denna mössa gjorde jag igår kväll, det går snabbt. Nu har jag ingen som kan stå modell, men det får gå ändå! Jag hoppas mössan ska passa bra. Innan jag skickar iväg den ska jag göra en babyfilt som de också har beställt. Mycket stickat blir det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails