tisdag 17 mars 2009

Pågående projekt: Filt

Filten växer till sig, sakta med säkert!

Just nu är filten som bilden längst ner - nästan en meter lång.
Jag är alltså nästan halvvägs. Den börjar bli rätt otymplig att jobba med, men det hade jag ju räknat med. Har använt 7 nystan (700 g) och ska snart börja på 8:e. Det kommer att gå åt 16 st nystan (1600 g) totalt.

Jag använder 4 st långa stickor nr 8. Visst hade det varit smidigare att använda en lång rundsticka, men för tillfället har jag ingen sådan och ser inte att jag kommer att få användning för en lång rundsticka i nr. 8 så ofta. Så detta får funka och det gör det.

Garnet är Wendy - Unique och hittas lättast på tradera.

Detta är ett av mina pågående projekt.

1 kommentar:

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

För frågor, skicka ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails